Menu

 

________________________

Nederlands

________________________

 

Op onze menukaart in het restaurant staan bijna alle ingrediënten, van al die namen bij elkaar kan het je misschien gaan duizelen. Daarom staat op de achterkant van elk menu uitleg over de meeste Midden-Oosterse en Mediterrane ingrediënten en gerechten.

 

Hierbij alvast een beknopte menuopsomming:

 

Jeruzalem brood en dips - 9,50 -vega

Gerookte aubergine - 12,00 - vega

Corvina carpaccio - 14,50 / 12,00 - of vega

Challa bruschetta - rosbief 14,00 / 10,00 -of  vega

Champignontartaar 15,50 - vega

Mosselen 17,00

Octopus & Merquez spies 18,00

Vis kebab 17,50

Kalfswang - Marokkaanse pompoenpuree 24,00 / 20,00 - of vega

Hele gegrilde vis van de markt - dagprijs

  ___

Drie desserts

 

 

________________________

English

________________________

 

If you look at our full menu in the restaurant, it could be a little confusing because of all the different names. There for we have made an explanation of most of the Middle-Eastern and Mediterranean ingredients and dishes, on the backside of each menu.

 

Here is a short version of our menu:

 

Jeruzalem bagel with dips - 9,50 -vega

Smoked egg plant - 12,00 - vega

Corvina carpaccio - 14,50 / 12,00 - or vega

Challa bruschetta - roast beef 14,00 / 10,00 -or  vega

Mushroom tartar 15,50 - vega

Mussels 17,00

Octopus & Merquez skewer 18,00

Fish kebab 17,50

Veal cheek - Maroccan pumpkin puree 24,00 / 20,00 - of vega

Whole grilled fish from the market - day price

___

Three desert options