Menu impressie

______________ 

Nederlands

menu mei '23

 

Hierbij een beknopte versie van  ons menu. In het restaurant overhandigen we de complete kaart, met op de achterzijde  een naamlijst en korte uitleg over de Midden-Oosterse en Mediterrane ingrediënten. Elk gerecht met *** is of kan vega / vegan.

 

Jeruzalem brood - dips  |||  9,50 *** 

Gerookte aubergine - tahini  |||  12,00  ***

Bloemkool - kruidensalade  |||  12,50 ***

Champignontartaar - bloemkoolzwam  |||  16,00 ***

Sashimi - bleekselderij ||| 16,50

Challah toast - Hollandse garnalen ||| 15,50 / 14,00 ***

-

Rog - Marokkaanse kruiden ||| 18,50

Spareribs - zoete aardapppel  |||  19,00

Eendenbout - Baharat ||| 18,00 / 17,00 ***

Hele gegrilde vis van de markt  |||  dagprijs

-

Drie aparte desserts. Binnenkort nieuw Syrisch dessert.


 _____________

English

menu May '23

 

This is a  short version of our menu. We hand out the complete menu in the restaurant, on the back side you will find a name list and short explanation of the Middle-Eastern and Mediterranean ingredients. Every dish with *** is of can be veg / vegan.

 

Jeruzalem bread - dips  |||  9,50 *** 

Smoked egg plant - tahini  |||  12,00  ***

Cauliflower - herb salad |||  12,50 ***

Mushroom tartar - 'cauliflower mushroom'  |||  16,00 ***

Sashimi - celery ||| 16,50

Challah toast - Dutch shrimps ||| 15,50 / 14,00 ***

-

Skate fish - Moroccan herbs - small potatoes ||| 18,50

Spareribs - harissa |||  19,00

Duck confit - Baharat ||| 18,00 / 17,00 ***

Fish from the market |||  dagprijs

-

Three separate desserts. New Syrian dessert coming up.